Youth League – Poreč 2022.

ByKK Alfa

Youth League – Poreč 2022.

Ovaj vikend održan je YOUTH LEAGUE – POREC 2022. koji je u Sportskoj dvorana “Žatika” okupio više od 500 natjecatelja iz 44 zemlje. Karate klub Alfa imao je 7 predstavnika.

Unatoč dobroj pripremi i dobrim izvedbama naši se predstavnici nisu vratili sa medaljama oko vrata, ali kući su se vratili sa bogatim iskustvom. Ovo je samo jos jedna stepenica prema gore i dodatna motivacija za naredna natjecanja. Ovim natjecanjem završavamo sezonu i kreće kratka ljetna pauza, a zatim se naši kataši vraćaju u dvoranu i počinju sa pripremama za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Turskoj.

Natjecali su se Dino Huić, Lukrecija Brkan i Nika Krsnik. Naš Dino uspješno je prošao prvi krug, no unatoč dobroj izvedbi nije uspio proći i drugi. Dino se tako plasirao na 29. mjesto od 71 natjecatelja. Naše juniorke Nika i Lukrecija nažalost nisu uspjele proći prvi krug, plasirajući se tako na 65. mjesto od 82 natjecatelja.

Antonija Barić i Ivan Zeinski koji su, unatoč dobroj izvedbi, ispali u prvom krugu plasirali su se na sljedeća mjesta:
CADET KATA FEMALE • Antonija Barić – 49. mjesto od 93 natjecatelja
CADET KATA MALE • Ivan Zeinski – 41. mjesto od 76 natjecatelja.

Ivan Kukić i Vito Krsnik nastupili su u kategoriji U14 KATA MALE. Nažalost nisu se uspjeli plasirati u krug za medalju, te su se od 76 natjecatelja u njihovoj kategoriji plasirali kao:
Ivan Kukić – 7. mjesto
Vito Krsnik – 56. mjesto.

Čestitamo našim Alfama na ostvarenim rezultatima!

Više slika pogledajte ovdje: FB

About the author

KK Alfa administrator