Treneri


ŽELJKO FIŠKUŠ

Rođen je 30. 08. 1983. godine u Slavonskom Brodu, policijski je službenik u MUP-u RH od 2002. godine, djelatnik interventne jedinice policije PU Zagrebačke.

Aktivnim bavljenjem karateom započinje 1994. godine i to najprije u KK „Globus” Čakovec, zatim KK „Grubišno Polje 91“, KK “Pakrac“, KK „Slavko Krivski” Daruvar. Član KK Alfa je od 2001. godine.

Tijekom navedenog razdoblja, kao aktivan član gore navedenih klubova ostvarivao je zapažene rezultate u KATA i KUMITE (borbe) sustavu natjecanja u svojoj dobno kategoriji, kako na domaćim tako i na inozemnim natjecanjima. Nosioc je crnog pojasa 2. dan, u Shotokan karateu.

Student je na Društvenom veleučilištu u Zagrebu (koji se nalazi u sklopu Kineziološkog fakulteta) na Odjelu za izobrazbu trenera – smjer Kondicijska priprema sportaša i dovršava studij za kondicijskog trenera.ZORAN HORINA

Rođen 16. 04. 1975. godine u Zagrebu, radi kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u SŠ Dugo Selo.

Aktivno se počeo baviti karateom 1984. godine u KK „Tep-Vrapče“ (kasnije „KK Vrapče“). Radu KK Alfa se priključuje 2012. godine.

Tijekom svoje sportske karijere ostvaruje zapažene rezultate u KATA i KUMITE sustavu natjecanja (višekratni prvak grada Zagreba, viceprvak Republike Hrvatske, predstavnik selekcije grada Zagreba u kadetskoj i juniorskoj kategoriji). Nosioc je crnog pojasa 2.dan, u Shotokan karateu.

Po struci je profesor tjelesne i zdravstvene kulture , postiže i zapažene rezultate kao mentor na školskim sportskim natjecanjima.
MARIJANA KIUK

Rođena 27. 11. 1984. u Zagrebu.

Karateom se počela baviti 1994. Od 2001. godine članica je nacionalne reprezentacije Hrvatske pa sve do završetka karijere 2014. godine. Nositeljica je crnog pojasa 1. Dan, osvajačica brončane europske medalje u juniorskoj i seniorskoj kategoriji.

Magistra kineziologije, od 2014. do 2018. godine radila u Hong Kongu na njihovom institutu za sport kao izbornik njihove reprezentacije u katama.

Od 2018. do 2020. radila je kao sportski konzultant za ekipu Čilea i Dominikanske Republike. Trener je medaljaša sa svjetskog prvenstva, Azijskih i Panameričkih igara.
DAMIR KRSNIK

Rođen 22.07.1970. godine u Zagrebu.

Sportom se aktivno bavi od 1980. godine, a karate put započinje u Karate
klubu Finida. Članom Karate kluba ALFA postaje 2018. godine. Stečeno
sportsko iskustvo usmjerio je u rad s najmlađom dobnom skupinom.
Po struci je diplomirani inženjer, a 2019. godine na Kineziološkom fakultetu
u Splitu osposobljen je za trenera karatea. Nositelj je crnog pojasa 2. Dan,
u Shotokan karateu.