Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore, ml. seniore i veterane

ByKK Alfa

Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore, ml. seniore i veterane

Danas 30. listopada, nastupili smo na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore te veterane, koje se održalo u SD Martinovka u Zagrebu.

Sav uloženi rad i trud polako dolaze na naplatu, ali još je puno toga je ispred nas.
Možemo se pohvaliti kadetskim i juniorskim prvakom države Dinom Huićem. Njegov timski kolega Mark Fileš, u kadetima osvojio je srebro, te u juniorima broncu. Tim plasmanom dečki su postali državni prvaci u ekipnom dijelu natjecanja, u sastavu Dino Huić, Ivan Žeinski i Mark Fileš.
U kadetima su još jako dobar nastup imali Ivan Kukić i Ivan Žeinski koji su dobrim nastupima došli do borbe za broncu, ali na kraju osvojili 5. mjesto.

U kadetkinjama, Antonija Barić uz jako dobar nastup i kao najmlađa u kategoriji, dolazi do borbe za broncu i za dlaku gubi, te time je osvaja 5. mjesto. Naša kadetsko juniorska ženska ekipa dobrim nastupom osvaja broncu

Šećer na kraju je naš veteran Damir Krsnik koji odličnim izvedbama i svojim upornim radom dolazi do titule prvaka države.

Ne smijemo zaboraviti još Lukreciju Brkan, Niku i Vita Krsnika koji su također imali dobre nastupe u svojim kategorijama.

Na kraju možemo biti vrlo zadovoljni odrađenim poslom jer se kući vraćamo s 4 zlata, 1 broncom i 3 plasmana za 5. mjesto.

Bravo ekipa!
Mali odmor i nastavljamo dalje u nove pobjede!

Više slika pogledajte ovdje: FB

About the author

KK Alfa administrator