Treneri


ŽELJKO FIŠKUŠ

Rođen je 30. 08. 1983. godine u Slavonskom Brodu, policijski je službenik u MUP-u RH od 2002. godine, djelatnik interventne jedinice policije PU Zagrebačke.

Aktivnim bavljenjem karateom započinje 1994. godine i to najprije u KK „Globus” Čakovec, zatim KK „Grubišno Polje 91“, KK “Pakrac“, KK „Slavko Krivski” Daruvar. Član KK Alfa je od 2001. godine.

Tijekom navedenog razdoblja, kao aktivan član gore navedenih klubova ostvarivao je zapažene rezultate u KATA i KUMITE (borbe) sustavu natjecanja u svojoj dobno kategoriji, kako na domaćim tako i na inozemnim natjecanjima. Nosioc je crnog pojasa 2. dan, u Shotokan karateu.

Student je na Društvenom veleučilištu u Zagrebu (koji se nalazi u sklopu Kineziološkog fakulteta) na Odjelu za izobrazbu trenera – smjer Kondicijska priprema sportaša i dovršava studij za kondicijskog trenera.ZORAN HORINA

Rođen 16.04.1975. godine u Zagrebu, radi kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u SŠ Dugo Selo.

Aktivno se počeo baviti karateom 1984. godine u KK „Tep-Vrapče“ (kasnije „KK Vrapče“). Radu KK Alfa se priključuje 2012. godine.

Tijekom svoje sportske karijere ostvaruje zapažene rezultate u KATA i KUMITE sustavu natjecanja (višekratni prvak grada Zagreba, viceprvak Republike Hrvatske, predstavnik selekcije grada Zagreba u kadetskoj i juniorskoj kategoriji). Nosioc je crnog pojasa 2.dan, u Shotokan karateu.

Po struci je profesor tjelesne i zdravstvene kulture , postiže i zapažene rezultate kao mentor na školskim sportskim natjecanjima.STEFAN CVETANOVSKI

Rođen je 16.05.1995. godine u Skoplju, Republici Makedoniji.

Aktivnim bavljenjem karatem započinje 2001 godine i to najprije u KK „Solidarnost”, zatim KK „Varadar”, KK „Funakoshi Gichin”, KK „Yoshitaka”. Član KK „Alfa” je od 2015. godine.

Tjekom navedenog razdoblja svoje karijere ostavaruje zapažene rezultate u KATA sustavu natecanja u svojoj dobnoj kategoriji, kako na domaćim tako i na inozemnim natecanjima. Nosioc je crnog pojasa 2. dana, u Shotokan karateu.