U utorak, 08.05.2018. u amfiteatru Ravnateljstva policije održan je program „Unapređenje i razvoj sporta u policiji“. Riječ je o programu kojim Ministarstvo unutarnjih poslova želi iskazati potporu promicanju sportskih uspjeha policijskih službenica i službenika u zemlji i u svijetu.

Podršku ovom hvale vrijednom programu pored Ministra policije gosp. Božinovića i Ravnatelja policije gosp. Milina dala je i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić kao i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskoga odbora Josip Čop.

U sklopu današnjeg programa, u dvorani u Ravnateljstvu policije naši natjecatelji prisutnima su pokazali nekoliko atraktivnih vježbi. Uz izložene pehare i nagrade karate kluba "Alfa", prikazana je i video projekcija s raznih natjecanja i vježbi.

Prezentaciju, predstavljanje kluba vodio je predsjednik kluba gosp. Damir Barić.

(Demonstratori: Stipe Barić, Lukrecija Brkan, Antonija Barić, Nika Krsnik, Dino Huić, Ivan Kukić, Ivan Žeinski, Sara Benić, Iva Marković, David Smolić, Stefan Cvetanovski - kao demonstrator i trener, Domagoj Čajko i glavni trener Željko Fiškuš)

Također više o svemu možete pročitati na linku:
https://www.mup.hr/…/unaprjedenje-i-razvoj-sporta-u-policiji

Sve slike i video s prezentacije pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike  i  video

 

Posjeta stranici

979353
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
103
490
3349
633070
12505
12533
979353

Trenutni posjetitelji

Imamo 4 gostiju i nema članova online