PRVA DRŽAVNA MEDALJA U PARA KARATEU

Povijesna priča ispričana je u Rijeci gdje je po prvi puta u nedjelju 01.10.2017.g. (a po dobivenim informacijama i u Svijetu uopće) održano Državno prvenstvo u PARAKARATEU i za mlađe uzraste.

Trud našeg Stipe Barića koji je sa svojim ocem Damirom Barićem, vrijedno i strpljivo radio, u nedjelju se svakako isplatio. Na održanom Prvenstvu Hrvatske – PARAKARATE-u u kategoriji natjecatelji sa Downovim sindromom u finalu sa odlično izvedenom katom ''NIJU SHIHO'' Stipe je osvojio ZLATNO ODLIČJE.

Povijesna priča za naš klub ali i za Hrvatsku uopće ne bi bila ispričana da predsjednik Hrvatskog Parakarate saveza gosp. Danijel Kufner nije uložio svoj veliki trud i zalaganje s kojim je naišao na razumijevanje u Hrvatskom karate savezu, gdje je u sklopu ovog velikog turnira održano navedeno Prvenstvo, te se ovim putem zahvaljujemo.
Također čestitamo na odličnim nastupima starijim natjecateljima u svojim kategorijama.

Sami nastupi svih natjecatelja dale su još veći poticaj za daljnji trud i zalaganje,kako samih natjecatelja tako i nas kao trenera - voditelja, gdje vjerujemo da će cijela zajednica uvidjeti važnost uključivanja djece sa posebnim potrebama i omogućila bolje uvjete kako bi se kroz što raniju socijalizaciju uključili u aktivnosti koje ih vežu kroz život, pa tako i karate kao jedan od oblika bavljenja sportom koji pridonosi osjećaju zadovoljstva, osobne sreće kao i pripadnosti.


Sve slike i videa pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike  fb video

 

Posjeta stranici

824739
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
248
258
1941
481537
5828
9478
824739

Trenutni posjetitelji

Imamo 6 gostiju i nema članova online